Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-
Selana

Selana øko børnetøj

Selana er et børnetøjsmærke fra Schweiz. Her finder du økologisk tøj til både babyer og børn. Der er et stort fokus på kvalitet og naturlighed. Alle produkter er produceret i naturmaterialer, og de indeholder ikke skadelige stoffer. Farverne er naturlige plantefarver, og dermed udgår du de syntetiske farver, som man finder i mange tekstiler. Bomuldsprodukterne er økologiske, og perfekte til den sarte babyhud. Selana børnetøj inkluderer både bomuld, silke og uld. Alle produceret med største forsigtighed, og med respekt for omgivelserne.

Du er sikkert stødt ind i det eksklusive mærke på de sociale medier, hvor det lækre børnetøj bliver rost til skyerne. Selana følger nemlig ikke kun økotrenden - de var nogle af de første, som virkelig satte fokus på økologisk babytøj. Designet er enkelt og fint, og det er en af grundene til, at mange mødre vælger at klæde deres guldklumper i Selana. 

Naturligt børnetøjsmærke

Filosofien bag tøjet er at udnytte de ressourcer, som Moder Natur, stiller til rådighed for os. Der bliver taget hensyn til naturen under produktionen, og hvert enkelt produkt, er lave med kærlighed og omtanke. Derfor kan du være sikker på, at dit babytøj fra Selana, er i den bedste kvalitet. Garnet, som bliver brugt til tøjet, er fri for skadelige stoffer, og skal konstant leve op til de høje standarter.

Selana designer det perfekte tøj, til dig der ønsker at dit barn skal starte livet som en sand økobaby. Mon ikke dit barn bliver den sødeste naturbaby i vuggestuen? De fine heldragter, kan få de fleste til at trække lidt på smilebåndet. 

Økologisk babystrik

Selana har gang på gang, vist at de er specialister i at designe og producere babytøj i det smukkeste strik. Stilen er enkel og fin, og henvender sig både til små drenge og piger. Strikken er tæt og gennemført. Farverne kommer fra naturlige plantefarver, og farvevalget er ofte nedtonet. Derfor er Selana et populært babytøjsmærke. Den lune uld giver varme til de mindste, og materialet er blødt, så det ikke kradser den sarte babyhud.

Tøjet lader huden ånde, og fordi det er naturlige materialer, hjælper det med at regulere temperaturen hos de mindste. Du kan finde Selana helt ned til størrelse 50 og op til størrelse 86, alt efter hvilken model det er. Derfor er det den oplagte barselsgave.  

Erfaring med økologisk babytøj

Selana har mange års erfaring med at producere babytøj med fokus på økologi og miljø. De begyndte at producere naturlige tekstiler i 1984, og lavede hovedsageligt strik til babyer og børn. Alle tekstiler er produceret i Schweiz. De var blandt de første, til at præsentere verden for grønne tekstilprodukter.

Ambitionen er at skabe et slutprodukt, som er ærligt, etisk og bæredygtigt. Derfor bliver deres garn og materialeleverandører, kontrolleret af uafhængige institutter. Navnet ”Selana” har en ganske logisk forklaring. Navnet kommer nemlig fra en sammensætning af stykker af de tyske navne for silke, uld og natur (seide, lana og natur). Det vidner bestemt også, om en ekspertise og dedikation til kvalitet.