Indkøbskurv
0 varer
0,00 DKK
Gratis fragt over 500,-

Naturskøn - stort udvalg af økologisk hudpleje og økologisk makeup

Om os


Vores ambition i Naturskøn er at tilbyde dig det ypperligste. Vi har med kræsen omhu udvalgt de bedste naturlige økologiske hudplejeprodukter og makeup.


Din indre sundhed og ydre skønhed hænger uløseligt sammen. Hos Naturskøn finder du et spændende udvalg af vitaminer, mineraler og fedtsyrer, der er med til at styrke din hud og vitalitet.


I vores babyunivers, finder du de skønneste ting i økologisk bomuld, uld og silke, samt de reneste økologiske plejeprodukter til babys sarte hud.


Naturskøns klinik ligger på første sal i vores butik, og her kan du i rolige omgivelser, tage en pause. Vores dygtige kosmetologer tilbyder skønne ansigts- og kropsbehandlinger. Behandlingerne henvender sig både til dig med hudproblemer, og til dig der blot ønsker at forkæle dig selv. 


På vores webshop finder du et stort produktudvalg inden for kategorierne hår, ansigt, krop, kosttilskud, baby, makeup, diverse og mænd. 

Webshop og butik med økologisk hudpleje til baby og voksne

butik, klinik og

webshop for indre

sundhed og ydre

skønhed

medarbejdere

Naturskøn blev startet af Jesper og Kirsten Kjeldsen

Vores historie


Jesper Loehr-Petersen og Kirsten Kjeldsen har i fælleskab drevet butikken siden 1982.

Jesper åbnede Naturkost i Gl. Munkegade i 1982, butikken var dengang en traditionel helsekost-butik, der bugnede af friske økologiske grøntsager.

I 2000 flyttede butikken til Klostergade,  og ændrede navn fra Naturkost til Naturskøn. Naturskøn udvidede med en klinik og på hylderne kunne man nu finde lækre økologiske hudplejeprodukter.

Skønhedsuniverset i Guldsmedgade har eksisteret siden november 2009. Både butikken og klinikken på 1. sal har fortsat ambitionen om at tilbyde vores kunder rene og økologiske produkter.

Det nyeste tiltag hos Naturskøn, var at det i 2014, blev muligt at købe dine favoritprodukter online. 

Naturskøn på Facebook - naturlig og økologisk hudpleje og makeup
Naturskøn på instagram - se billeder af vores økologiske hudpleje og naturlige makeup